mandag 31. august 2015

Tussete etter snø


Tussi har så lenge vi har hatt henne elsket snø. Hun er jo født i slutten av september på østlandet, og når vi hentet henne så var det snø der. I Bergen var det lite snø da, men når den kom tok vi henne med til kvamskogen for at hun kunne få leke seg litt, og gjett om var aktiv. Beklager dårlige bilder fra hun var liten, men var vanskelig å få henne til å stå iro :)


Merkelig å tenke på at denne refleksvesten ikke dekker skuldrene engang nå.


Utenforbi leiligheten vår kom det også snø tilslutt, noe hun var overlykkelig over og danset rundt i ring hver gang hun gikk ut, glemte nesten å gå på do.



 I Røldal var det også litt snø når vi var der for en god stund siden, da var det på tide å hoppe i snøen igjen og leke villmann. Og selvfølgelig springe rundt med den største pinnen som var å finne.




En liten pause må til for å få ett lite bilde før det var på an igjen og springe og hoppe rundt.



 Og så ett siste bilde som jeg liker veldig godt, når hun datt helt ut mens snøen dalte ned, kansje hun håper at snøen skal være der for altid?


Uansett blir det kjekt å se henne igjen når snøen kommer, se om hun blir like glad denne gangen og at hun husker all moro hun hadde i snøen. Kansje blir det litt på jakt?

Gleder du deg til vinteren kommer og det blir hvitt ute?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar