søndag 2. august 2015

"Valpen"

Tussi har blitt litt over 10 mnd nå og selv om vi ikke merker noe til dagligt så er det likevel sjokkerende å se hvordan hun har vokst siden da.

Fra å være en liten vimsete og nyskjerrig frøken hvor alt var nytt. Vandt til skog rundt seg og mange søsken, og så havne i asfalt jungelen i Bergen.


Men altid glad når vi går på turer i skogen, selv om dette ikke akkurat viser en happy puppy, men heller en noe skeptisk en.



Men hos dyrlegen er hun altid flink og rolig, gleder seg nesten til å gå der, kommer ikke fort nok inn dørene, selv om det har blitt en del ubehagelige undersøkelser. Fikk diagnosen PHTVL som liten, og er veldig svaksynt/ blind på venstre øye.


Men den dag i dag er hun en aktiv og glad hund, snill som dagen er lang, rampete når hun føler for det, og at hun ser dårlig merker vi bare når hun blir ukonsentrert og ser på helt andre ting enn der hun skal gå. Har blitt noen skilt, bossbøtter og parkerte biler hun har dunket borti etterhvert. Men hun går likevel videre med samme nyskjerrighet.
Fine Tussien vår.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar